Antalya Manavgat Yangın Son Dakika : A4pweh3lj0eopm - Yangınlara 13 dakika içinde müdahale edildi.

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika : A4pweh3lj0eopm - Yangınlara 13 dakika içinde müdahale edildi.. Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Gece saatlerinde de akseki ilçesinde yangın başladı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı.

Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Yvmtq V5lm8m
Yvmtq V5lm8m from iaahbr.tmgrup.com.tr
Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Korkunç yangın antalya ilinin manavgat ilçesine bağlı side mahallesi'nde başladı. Son dakika bakanlardan art arda manavgat açıklaması. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını yangın, bölgedeki özel bir hastanenin yakınına kadar geldi. Manavgat yangınında 3 kişi öldü.

Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Peki, manavgat yangın son durum nedir? Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması. Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Manavgat yangınında 3 kişi öldü. Sağlık bakanı fahrettin koca, antalya'nın manavgat yangın bir savaştır, savaşı ne zaman, hangi dakika, saat bitireceğinize dair bir tahminiz olamaz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Manavgat merkeze de sıçramalar oldu. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması:

Ylyrkm9a0l910m
Ylyrkm9a0l910m from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya son dakika haberleri : Son dakika bakanlardan art arda manavgat açıklaması. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Gelen bir son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışırken manavgat'taki yangın neden çıktı sorusu Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı.

Türk kızılay, antalya'nın manavgat ilçesinde etkili olan yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Son dakika antalya manavgat yangın haberleri ve antalya sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat yangınında 3 kişi öldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı. Manavgat'taki yangında can kaybı artıyor! Antalya'da sebze meyve deposunda çıkan yangın söndürüldüantalya'nın manavgat ilçesinde sebze meyve.

Manavgat'taki yangında can kaybı artıyor! Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra.

Rb4xkmqlr0g2em
Rb4xkmqlr0g2em from i4.hurimg.com
Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı.

Manavgat yangınında 3 kişi öldü. Birçok köy boşaltılırken felaketi getiren yangın kısmen kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Son dakika bakanlardan art arda manavgat açıklaması. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması. Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Gece saatlerinde de akseki ilçesinde yangın başladı. Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Manavgat merkeze de sıçramalar oldu. Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Korkunç yangın antalya ilinin manavgat ilçesine bağlı side mahallesi'nde başladı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Post a Comment

Previous Post Next Post